Лияна провокира тестостерона на Тервел, ще му издържи ли "ангелът"?

Фолк певицата не се отказва от флиртовете и с Мариан
Обновена: 30 сеп 2013 14:10 | 27 сеп 2013 10:04, Александър Попов
58
Лияна провокира тестостерона на Тервел, ще му издържи ли "ангелът"?
Лияна сменя Тервел и Мариан във флиртовете. Снимка: Нова тв

Лияна успя да завърти главите на Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов само след десетина дни престой във VIP Brother за радост на продуценти и зрители. За разлика от останалите съквартиранти фолкпевицата се разхожда в Къщата сякаш е на участие в клуб.

Докато всички залагат на удобните дрехи, най-вече анцузи, тя залага на къси поли и прилепнали потничета, които не оставят много на фантазията. Феновете на шоуто едва ли ще я видят и без грим, тъй като тя си ляга с него.

Цялата показност определено влияе на мъжете вътре, като с най-слаби "ангели" се очертават Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов. Моделът вече веднъж се намърда в чаршафите на Лияна, но по всичко личи, че певицата иска да се топли с Тервел.

Двамата вече направиха впечатление с еротичните закачки помежду си и полупризнанието на бившата атлетка, че иска да се почувства слаба в прегръдките на Пулев.

Засега боксьорът удържа тестостерона, но не е ясно дали неговата съпруга извън шоуто дълго ще гледа свалките му със силиконката. За Мариан пък остава ролята и той да се навърта около певицата, да потанцува с нея, да се отърка в тялото й, но с видимо по-малки шансове.

И докато зрителите ще чакат разплитането на тройния любовен възел, Мира Радева и Ваня Червенкова са напът да се хванат за косите в спор кой да командва в Къщата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле Тервел женен и се държи така, жена му ще го нокаутира
28
17
 
28
 
! Отговори
A преди 10 години
Мариянчо и той не знае какъв е точно.Сладникаво гейче, хомо, мъжка ***...Момчето е толкова комплексирано че за пари и слава би направил всичко.Евгени Минчев на млади години.Много жалко същество е Мариян.
27
3
 
41
 
! Отговори
Бойковист преди 10 години
Откога го чакам този момент само!!Тези светила на интелекта,тези достойни българи всички под един покрив!И все едни такива задачки,провокиращи научния им потенциал и ценностната им система.Това се казва сценариий и игра.Всички до един заслужават аплодисменти!И след предаването - плитко заравяне и дълбока оран да им отпорят дюзите.
26
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да си много закъсал да участваш в това предаване
25
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
колко комплексирана жена трябва да си, за да лягаш гримирана? а да се чекнеш с тези смешни рокли и да ти се вее дамската превръзка, а как само си мие зъбите с електрическата четка, като ги търка ли търка- ти толкова ли не си виждала как става номера с такава четка? За мен този Кюрпанов е обратен или най-малкото бисексуален, а за Тервел съм убедена, че играе роля, не вярвам да е негов тип жена, но и той се излага в това "шоу"
24
3
 
42
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Само не знам какво му е ВИП на това предаване.Ще кажеш, че в него участват колоси на ума и съзиданието, хора, които със своите способности са направили много за света и неговото развитие. Това е една гротеска със събрани основно слабоумни и развратни полумаймуни, които си вадят на показ, всъщност колко са елементарни. А, забравих, то пък живеем във времена, в които гледаме не акъла, а леконравното.
23
9
 
43
 
! Отговори
Tina преди 10 години
На фона на тази жена, някак си Андреа ми става още по-симпатична...
22
21
 
20
 
! Отговори
ГОГО преди 10 години
И НА МЕН ДА МИ ДАДАТ 75 000 И АЗ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАМ РОЛЯТА НА ПРОВОКАТОР! АБЕ БИВА СИ Я МАЦКАТА И ЗА АКТРИСА!
21
5
 
35
 
! Отговори
do KOSTA DIN преди 10 години
A jena ti si predstavq sigurno 4e ya 4...t Tervel i Marian
20
57
 
29
 
! Отговори
Коста Дин преди 10 години
сяка вечер го гледаме с жената това шоу и тая Лияна мноо ме надървя ама не казвам на женатапосле като свърши предаването я водя жената в спалнята и я тресвам отзад както винаги и си представям че сам с Лияна и свършвам за 5 минути напрао лудница брато
19
22
 
8
 
! Отговори
Хасан Амедов преди 10 години
ау мноо съм доволен каква красота само какви свалкиизкам тая певицата да му налапа микрофона на момчето и да покаже класаа до сички жени тука парите да най важното за вас и няма значени кой женен с децата и кой не е
18
4
 
54
 
! Отговори
Грую преди 10 години
мамини душички ...това е "елитът" на България ... селянията властва от екранитехората се радват на малките квартални свалки ..."Ех,мъка мъка" - промърмори Моканина и продължи да скубе бялата лястовица пред огнището.
17
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УПАДЪК НА ЕДНА НАЦИЯ ОТ КАДЕТО ИДАГО ПОГЛЕДНЕШ
16
6
 
63
 
! Отговори
A преди 10 години
Тая си я спомням още като беше на повикване в София през 90те. Тогава беше на 16 години.Един таксиджия я разкарваше по адреси, после пропя и почнаха да я въртят мутрите.Докато не срещна онзи Махмуд.
15
7
 
20
 
! Отговори
така мислим.. преди 10 години
Ще има секс....
14
3
 
91
 
! Отговори
мнение преди 10 години
Тервел Пулев да не забравя, че жена му и синът му го гледат и да не ги поставя в неудобно и унизително положение. А Лиана какво да я коментираме - явно за нея това, че някой мъж е сериозно обвързан, че има дете, не е никаква пречка да го съблазнява. Чудно ми е такива жени в какви семейства са възпитавани, на родителите им не им ли е неудобно да им гледат изпълненията, и то пред цяла България. Лошото е, че това се налага като модел на поведение на момичетата и някои попиват видяното от екрана.
13
17
 
29
 
! Отговори
запознат преди 10 години
Никаква жена няма Тервел.Има дете от волейболистката Диана Ненова,която е не по-малък *** от Лиана.
12
6
 
64
 
! Отговори
Vip Daddy преди 10 години
... Еделвайс е професионалист и го прави за пари, освен това има някакво достойнство - тая си е *** по принцип и безлатно
11
11
 
89
 
! Отговори
no name преди 10 години
Ей тва мъжете са страшна работа... някоя да се отърка в тях и забравят за съпруги, деца и т.н. После горчиво съжаляват, ама ... Тая *** Лиана я мандръса кой ли не, вкл. и един мазен кюрд. Колко трябва да си заслепен за да искаш да ч***ш подобен гнус. Тая колко семейства ще раздели? Акъла не ми го побира как може някой мъж да хареса това подобие на жена.... Мъже имайте малко самоуважение - не си точете лигите по всеки ***.
10
5
 
50
 
! Отговори
Journey преди 10 години
На тази се опитват да подражават днешните тийнейджърки.